Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، ردپاهایی از انسان که تصور می‌شود قدیمی‌ترین اثر انسانی در آمریکای شمالی باشد کشف شد.

به گفته محققان، این آثار قدیمی کشف شده در نیومکزیکو بین ۲۱ تا ۲۳ هزار سال قدمت دارند.

دانشمندان بر این باورند که این مهاجرت انسان‌ها به آمریکا از طریق پلی زمینی و غرق شده بوده که آسیا را به آلاسکا متصل می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فسیل‌های مربوط به این رد پا در پارک ملی نیومکزیکو در میان ماسه‌های سفید پیدا شده است.

این اثر اولین بار در سال ۲۰۰۹ توسط مدیر پارک مشاهده شد و دانشمندان مرکز زمین شناسی آمریکا اخیرا سن تقریبی آنها در حدود ۲۲۸۰۰ تا ۲۱۱۳۰ سال تخمین زدند.

ابزار سنگی، استخوان‌های فسیلی و تجزیه و تحلیل ژنتیکی طیف وسیعی از تاریخ‌های ممکن برای ورود انسان به قاره آمریکا را از ۱۳۰۰۰ تا ۲۶۰۰۰ سال قبل ارائه کرده‌اند.

بر اساس اندازه ردپاها، محققان معتقدند حداقل برخی از آنها متعلق به کودکان و نوجوانانی است که در آخرین عصر یخبندان زندگی می‌کردند.

گزارش این تحقیق روز گذشته در مجله معتبر ساینس Science منتشر شد.

در حفاری های قبلی این محل آثار فسیل شده‌ای از یک گربه دندان شمشیری، گرگی وحشتناک، ماموتی کلمبیایی و دیگر حیوانات مربوط به عصر یخبندان کشف شده است.

کد خبر 628601 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی تاریخ - آثار باستانی ایالات متحده آمریکا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تاریخ باستان شناسی تاریخ آثار باستانی ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۰۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت نمایندگان مجلس از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از خانه ‌ملت،متن بیانیه به شرح زیر است:

به نام خداوند بخشنده مهربان

امروز غزه صحنه تقابل یک ملت مظلوم و مصیب‌دیده و مقاوم با جماعتی بی‌رحم و غاصب است، در این معرکه، همدردی با ستمدیدگان و اعتراض به ظالمان کمترین وظیفه انسان‌هاست. سابقه تجاوز و غصب صهیونیست‌ها در فلسطین به ۷ دهه می‌رسد. در این مدت همه راه‌های تسلیم و مسالمت با غاصبان توسط برخی از افراد سست‌ عنصر طی شده است، آنچه امروز در قالب رشادت و حماسه و استقامت غزه بروز یافته است، آتشفشان خشم و درد متراکم ملتی است که سوزش بدعهدی و خیانت را در پهلوی خود حس می‌کند.
اعلام همبستگی با فلسطین از طرف دانشگاهیان جهان به ویژه در کشورهای غربی حرکتی برخاسته از فطرت عدالت خواه و نوعدوست و انسانی است. این حرکت نشان می‌دهد که مظلوم‌نمایی، چهره‌سازی و تحریف حقایق در رسانه‌های جریان اصلی غرب نیز نتوانسته است صحنه خونین غزه را کاملاً بپوشاند. راه‌حل این بحران در بازگشت به عدالت است.
ما نمایندگان دانشگاهی مجلس قانونگذاری ایران ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند دانشگاهیان عزیزمان در حمایت از مظلومان غزه، درود خود را نثار همکاران شجاع و دانشجویان ظلم ستیز در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و سایر نقاط دنیا می‌کنیم و همدردی، همراهی و همدلی خود را با دانشجویان و استادان و آزادیخواهان انسان‌دوست دانشگاه های آمریکا ابراز می‌کنیم و یورش سرکوبگرایانه نیروهای پلیس را به ساحت مرکز علم و دانش و هجوم به تحسن دانشگاهیان در آن کشور محکوم می‌کنیم.خشونت بی‌منطق در مقابل این ندای حق‌طلبانه دردی از ظالمان دوا نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)
  • ردپای یحیی در آخرین صفرصفر تراکتور استقلال در تبریز
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • ردپای مرد طلبکار در آدم‌ربایی میلیاردی
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • حمایت نمایندگان مجلس از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • تاریخ و ساعت پخش سریال رخنه جایگزین نون خ ۵ از شبکه یک
  • روز کارگر ۱۴۰۳ چه روزی است؟ / تاریخ دقیق روز کارگر در سال ۱۴۰۳
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه