Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@16:32:26 GMT

عصر یخبندان بعد از جنگ هسته‌ای برمی‌گردد؟

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۴۰۹۰۰

عصر یخبندان بعد از جنگ هسته‌ای برمی‌گردد؟

آفتاب‌‌نیوز :

به گفته محققان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا در آمریکا این «عصر یخبندان کوچک هسته‌ای» ممکن است چند هزار سال طول بکشد. در نتیجه تحقیق این گروه از دانشمندان آمده است که طوفان‌های آتش‌زای ناشی از انفجارهای هسته‌ای دود و غبار زیادی را به بالای جو زمین خواهد فرستاد.

به گفته دانشمندان این دود و غبارها مانع از رسیدن نور خورشید به کره زمین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امری که برداشت محصولات کشاورزی در سراسر زمین را غیرممکن خواهد کرد.

طبق نتیجه پژوهش دانشمندان میانگین دمای کره زمین طی ماه‌های اولیه پس از درگیری هسته‌ای احتمالی بین قدرت‌های جهانی بیش از هفت درجه سانتیگراد کاهش خواهد یافت. این میزان از افت دما بیش از سطح کاهش میانگین دمای زمین در ماه‌های ابتدایی آخرین عصر یخبندان خواهد بود.

آخرین عصر یخبندانی که کره زمین با آن روبرو بود ۱۱ هزار و ۷۰۰ سال پیش به پایان رسید و نسل برخی از حیوانات از جمله ماموت پشمالو را منقرض کرد.

به گفته دانشمندان آمریکایی وقوع جنگ هسته‌ای و پیامدهای آن میزان دمای اقیانوس‌ها را نیز به سرعت کاهش خواهد داد؛ امری که در عمل فعالیت بسیاری از بندرهای مهم جهان را متوقف خواهد کرد.

نتیجه تحقیق دانشمندان آمریکایی درباره پیامدهای جنگ هسته‌ای بین قدرت‌های جهانی همزمان با تداوم تهاجم نظامی روسیه به اوکراین منتشر شده است. حمله روسیه به اوکراین نگرانی‌ها از احتمال وقوع درگیری بین کشورهای عضو ناتو و روسیه را افزایش داده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جنگ هسته ای عصر یخبندان هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۰۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، تلسکوپ فضایی جیمزوب واضح‌تررین تصاویر را از بخشی از یک سحابی به نام سر اسب به تصویر کشیده که جزئیات آن را برای نخستین بار به نمایش می‌گذارد.

سحابی سر اسب، در صورت فلکی شکارچی، ۱۳۰۰ سال نوری از ما فاصله دارد. یک سال نوری نزدیک به ۶ تریلیون مایل (۹.۷ تریلیون کیلومتر) است.

این سحابی بیش از یک قرن پیش کشف شد و نام مستعار آن از ظاهر خیره کننده آن گرفته شده است؛ تصویر ستونی از گاز و غبار را نشان می‌دهد که شبیه اسبی است که سر خود را بلند کرده است.

جدیدترین تصاویر فروسرخ جیمزوب که روز گذشته منتشر شد، بالای سر اسب را با جزئیات بیشتری به تصویر کشیده، این عکس‌های واضح و دقیق می‌توانند به اصلاح درک اخترشناسان از سحابی سر اسب کمک کنند؛ تصور بر این است که سحابی مذکور زمینه لازم برای تولید ستاره‌های بزرگ است.

به گفته دانشمندان، سر اسب از هلیوم و هیدروژن متراکم تشکیل شده و به‌همین علت به‌آسانی از هم نمی‌پاشد. با این‌که ابر‌های گازی که سحابی را احاطه کرده‌اند در حال پراکنده شدن هستند، اما پنج میلیون سال دیگر زمان لازم است تا این بخش از سحابی نیز از هم بپاشد و گاز‌های آن پراکنده شوند. همین بخش، هدف بررسی رصدخانه‌های فضایی از جمله تلسکوپ فضایی هابل است.

 تلسکوپ فضایی اقلیدس نیز سال گذشته عکس‌های جدیدی از این سحابی ثبت کرد، اما تصویر گرفته شده توسط جیمزوب نخستین تصویری است که از این سحابی بدین شکل و با این جزییات تهیه و ثبت شده است. این تصاویر به خوبی نشان می‌دهند که چگونه یک سحابی بسیار زیبا با شکل شبیه به اسب در فضای کیهانی وجود دارد.

دانشمندان می‌گویند، این سحابی دارای یک ستاره جوان و داغ در مرکز خود است که بواسطه تابش، گاز‌های موجود در اطراف خود را به رنگ‌های زیبا و روشن متراکم می‌کند. تلسکوپ جیمز وب ناسا با توانایی‌های منحصر به فرد خود، توانسته تصاویری زیبا و دقیق از این سحابی را ثبت کند. این تصاویر به محققان و دانشمندان کمک می‌کند تا بهتر درک کنند که چگونه ستاره‌ها و سیارات در کهکشان‌های مختلف شکل می‌گیرند. علاوه‌بر این، تصاویر جیمزوب نشان دهنده زیبایی‌های بی‌پایان و غیرقابل تصوری است که در کیهان بیکران وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانیال به ترکیب پرسپولیس برمی‌گردد
  • فصل که تمام شود به بارسا برمی‌گردم
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • مهاجم اسبق پرسپولیس برای بازی با قرمزها برمی‌گردد
  • طرح «نور» آرامش را به خانواده‌ها برمی‌گرداند
  • کاپیتان پرسپولیس به ترکیب برمی‌گردد
  • جامعه کارگری استان مرکزی همسو با سیاست های کلی کشور گام برمی دارد
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • رگبار و رعد و برق قم را در برمی‌گیرد
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد